چرا مداح معروف ثواب مداحی اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق فرصت های بیشتر مشارکت در فعالیت‌های تولیدی و بازاریابی در ادغام صندوق‌های خرد زنان روستایی و عشایری نفقه، حق قانونی زن برای تأمین معاش در زندگی مشترک نقش موثر بازی‌های آموزشی و الگو‌های مذهبی در کاهش اضطراب و افزایش تاب‌آوری فرزندان آشنایی با فواید مصرف شاه توت برای زنان چند توصیه‌ تابستانی به بانوان باردار| آنچه لازم است برای پیشگیری از گرمازدگی بدانید حضرت زینب (س)، زن مسلمان شجاع ایستاده در متن عاشورا حضور ۲ بانوی استاد شطرنج ایران در رقابت‌های جام جهانی شطرنج بانوان ۲۰۲۵ گرجستان اعلام آمادگی کامل برای میزبانی نخستین نشست عالی‌رتبه سالانه زنان اکو در سال آینده دستور تهیه دسر تیرامیسو فوری و ساده در خانه+ فیلم زنان مایه افتخار ایران هستند ویژه برنامه «بانوان عاشورایی» با حضور زائران اردوزبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد بررسی ابعاد مختلف خانه‌داری و اشتغال زنان در خانواده از دیدگاه اسلام رنگ و بوی زنانه مستند کوتاه «مادر جبهه‌ها» دختر شهید سپهبد سلامی: هستی خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب به میدان می‌آوریم
سرخط خبرها
طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده

طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده

  • کد خبر: ۳۲۰۸۹۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
برای تهیه‌ سوپ شیر مخصوص و ساده ویژه ماه رمضان در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، سوپ شیر از غذاهای ساده و دلچسب است که می‌توانید در ماه رمضان با تهیه آن، سفره افطار خود را خاص کنید. در ادامه طرز تهیه افطاری ساده سوپ شیر را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان ۱۴۰۳ + فیلم

جو دوسر پرک: ۶ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان
شیر: ۴ لیوان
سینه مرغ ریش شده: ۱۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت: ۱۵۰ گرم
کره: ۲۵ گرم
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
خامه صبحانه: در صورت تمایل

دستور پخت سوپ شیر

ابتدا جودوسر را کمی با آب سرد بشویید، سپس جو، آب جوش و نمک را داخل قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد.

بعد از نیم ساعت شیر اضافه کنید تا کاملا با مواد پخته شوند.

در آخر مرغ و کره یا خامه صبحانه و ادویه‌ها را اضافه کنید پس‌از نیم ساعت پخت، سوپ کاملا غلیظ و جا افتاده می‌شود.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.