لیندا کیانی: کنار مدافعان وطن هستیم آشنایی با اصول کلی صحبت‌کردن با کودکان درباره جنگ یک پژوهشگر و تحلیلگر حوزه خاورمیانه و روابط بین‌المللی: مراقب باشیم به جنگ رسانه دشمن نبازیم کسب مدال نقره مسابقات آسیایی توسط بانوی پاراکانوکار ایرانی واکنش مژده لواسانی، مجری تلویزیون، به تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی در ایران مریلا زارعی به حملات اسرائیل واکنش نشان داد پایان رقابت‌های والیبال‌نشسته آسیاواقیانوسیه زنان | تیم ملی با بازوبند مشکی در مراسم اختتامیه شرکت کرد طرز تهیه دسر موس وانیلی در خانه+ فیلم لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی هندبال نوجوانان دختر ایران و بلاروس معرفی فواید مصرف ویتامین B ۶ برای مادران در دوران زایمان و شیردهی رتبه نهم ایران از نظر تعداد جمعیت در آسیا بانوی بنیان‌گذار محافل معنوی: آرزو دارم روضه‌های خانگی هزاران نفری برپا کنیم خشونت علیه زنان سالانه ۲ درصد اقتصاد کانادا را بلعیده است بانوان مبلّغ، خط‌شکنان حوزه تبیین عفاف و حجاب سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: فکر می‌کردم بازی با استرالیا سخت باشد صدور بیانیه معاونت زنان ریاست‌جمهوری در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران| در کنار مادران و همسرانی هستیم که داغدار شدند ویدیو | قیام ایرانی‌ها برای نجات دختران ایران بررسی نقش مراکز مشاوره در حل تعارضات زوجین حرم امام رضا (ع)، میزبان همایش «بانوان ولایی» ویژه بانوان عرب‌زبان از کشور‌های غرب آسیا
سرخط خبرها
طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده

طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان + فیلم | افطاری ساده

  • کد خبر: ۳۲۰۸۹۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
برای تهیه‌ سوپ شیر مخصوص و ساده ویژه ماه رمضان در خانه با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، سوپ شیر از غذاهای ساده و دلچسب است که می‌توانید در ماه رمضان با تهیه آن، سفره افطار خود را خاص کنید. در ادامه طرز تهیه افطاری ساده سوپ شیر را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

طرزتهیه سوپ شیر ویژه ماه رمضان ۱۴۰۳ + فیلم

جو دوسر پرک: ۶ قاشق غذاخوری
آب جوش: ۲ لیوان
شیر: ۴ لیوان
سینه مرغ ریش شده: ۱۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت: ۱۵۰ گرم
کره: ۲۵ گرم
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
خامه صبحانه: در صورت تمایل

دستور پخت سوپ شیر

ابتدا جودوسر را کمی با آب سرد بشویید، سپس جو، آب جوش و نمک را داخل قابلمه بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد.

بعد از نیم ساعت شیر اضافه کنید تا کاملا با مواد پخته شوند.

در آخر مرغ و کره یا خامه صبحانه و ادویه‌ها را اضافه کنید پس‌از نیم ساعت پخت، سوپ کاملا غلیظ و جا افتاده می‌شود.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.